KB Security

Uw wens is ons uitgangspunt

Diensten

Onze diensten

Alarmopvolging

Door toenemende criminaliteit is een alarmsysteem tegenwoordig helaas geen overbodige luxe meer. Het grootste voordeel van een alarmsysteem is de preventieve werking. Het schrikt af en voorkomt daarnaast een langdurig verblijf van inbrekers. Een nadeel van een alarmsysteem is dat het vaak afgaat op de meest ongunstigste tijdstippen. Daarnaast is er het gevaar en risico wat de situatie op locatie met zich meebrengt. Beveiligingsbedrijf KB Security neemt uw zorg uit handen na een alarmmelding. Wat doet u als uw systeem een melding geeft bij bijvoorbeeld een inbraak, brand of sabotage? Dan is beveiligingsbedrijf KB Security uw partner op het gebied van beveiliging, om uw zorg uit handen te nemen. Waar andere bedrijven stoppen met hun dienstverlening gaat KB Security verder! Wij bieden een oplossing gericht op de situatie en leven ons in de klant in. De uitbesteding van alarmopvolging aan beveiligingsbedrijf KB Security is een veilige investering waarmee u risico’s voor uzelf en anderen wegneemt in geval van calamiteiten. Groot voordeel is ook de korte responstijd, onze medewerkers zijn dag en nacht actief wat garant staat voor een snelle alarmopvolging.
 

Surveillance

Helaas komt het maar wat vaak voor dat er bij een bedrijfspand of bouwplaats wordt ingebroken. Vernielingen zijn ook aan de orde van de dag. Wij van KB Security kunnen u dan onze surveillance dienst aanbieden. De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten heeft een duidelijke preventieve werking zodat onbevoegden aan uw pand voorbij gaan. Desondanks houden wij uw pand in de gaten en controleren wij op eventuele sporen van inbraak en vandalisme.
 

Open en sluiten

Zowel voor u als uw medewerkers is er geen veiliger gevoel als weten dat wanneer naar je werk gaat, dat je daar niet alleen aankomt of vertrekt. Onze ‘open- en sluitdienst’ bied u ze zekerheid dat dit nooit meer hoeft te gebeuren. Onze beveiligers zorgen ervoor dat uw pand op tijd wordt geopend en schakelt bijvoorbeeld alvast uw apparatuur in. Bij sluitingstijd zorgen onze beveiligers ervoor dat het gebouw goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. De zonwering wordt omhoog gehaald, lamellen gesloten en er wordt toezicht gehouden op de clean desk procedures. Onze beveiligers zorgen ervoor dat uw medewerkers met een veilig gevoel het pand verlaten op hun weg naar huis.

 

Object- bouwplaatsbewaking


Inbraak en diefstal, zelfs op klaarlichte dag, zijn dagelijks onderwerp van het nieuws.
KB Security kent alle gevaren die uw bedrijf loopt en heeft optimale oplossingen om de risico’s te verkleinen. Oplossingen met beveiliging en bewaking die uw bezittingen veilig stellen en uw personeel een veiliger gevoel geven.

Bouwplaatsen
Steeds vaker is er noodzaak voor de beveiliging van bouwplaatsen. Soms gaat het niet eens alleen om het voorkomen van diefstal, al is dat erg genoeg. In toenemende mate komt er vandalisme en zinloze vernieling voor. Bewaken met camera’s is vaak niet effectief, omdat de opvolging van een gesignaleerde onregelmatigheid niet snel genoeg plaats kan vinden.

Wij zorgen voor effectieve bewaking ter plaatse. Onze medewerkers nemen de zorg voor uw project over vanaf het moment dat uw werklieden weggaan totdat zij er weer zijn. Zonder onderbreking en met een alerte opstelling.
Ook tijdens de werkzaamheden kunnen we taken voor u verzorgen. Denk daarbij aan uitgeven van toegangspassen, controle op de naleving van de veiligheidsinstructies die gelden op het object en de handhaving hierop.


Horecabeveiliging

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Werk, school, hobby’s, kinderen. Het uitgaansleven dient voor velen van ons als een ideale uitlaatklep om even te ontsnappen en de dagelijkse drukte even achter zich te laten. Lekker even dansen, een drankje met wat vrienden of gewoon even lekker weg uit die dagelijkse sleur, iedereen wil op zijn of hare tijd even kunnen ontspannen. Wij van KB Security begeleiden graag dit uitgaansleven graag op een manier dat iedereen zich ook echt kan ontspannen zonder zorgen. Onze portiers en sfeerhandhavers staan voor u klaar om van uw uitgaansgelegenheid een plek te maken waar de mensen graag komen. Al onze beveiligers zijn hier voor opgeleid en daardoor kunnen wij u daarin ook een breed scala van beveiliger in aanbieden. Discotheken, Grand-café of ‘bruine’ kroeg, onze beveiligers zijn allemaal op de hoogte van de Nederlandse wetten, gemeentelijke regels en uw eigen huisregels om zo de juiste sfeer te handhaven die u verlangt in uw uitgaansgelegenheid.


Evenementenbeveiliging

Voor onze beveiligers zijn evenementen geen onbekend terrein. Al heeft het veel weg van een horeca aangelegenheid toch is het voor een vakbekwame beveiliger een heel andere tak van de sport. Er komt veel kijken bij het organiseren van een evenement. Wij raden u daarom aan om ruim voor het evenement contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk tot een plan kunnen komen om evenementen in goede banen te begeleiden. De evenementenbeveiligers van KB security worden van te voor goed geïnformeerd over het opgestelde plan van aanpak en weten dus wat hun te wachten staat. De beveiligers voeren de toegangscontroles uit en houden toezicht op de sfeer en eventuele calamiteiten in en om het evenementen terrein.

 

Brandwacht

Een brandwacht is iemand die op meerdere manieren inzetbaar is op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. Brandwacht, brandwacht 1e klas en hoofd brandwacht zijn rangen bij de Nederlandse brandweer, maar brandwachten zijn ook werkzaam bij andere soorten organisaties (bijvoorbeeld beveilingsbedrijven). Brandwachten kunnen geen grootschalige branden aan, daar is de brandweer (de hogere rangen van de brandweer, althans) voor, maar ze kunnen EHBO toepassen, weten hoe ze een beginnende brand moeten bestrijden en een gebouw moeten ontruimen en zijn deskundig op het gebied van brandpreventiecontroles.

Dat laatste vormt ook de grootste dagbesteding van de brandwacht. Deze zal veelal bezig zijn met het controleren van werkvergunningen, persoonlijke beschermingsmiddelen en de naleving van procedures en voorschriften. Ook zal de brandwacht soms andere veiligheidsgerelateerde taken vervullen. De functies veiligheidswacht en brandwacht worden dan ook vaak gecombineerd. Een brandwacht wordt doorgaans ingehuurd door een ander bedrijf, zodat de brandwacht vooral op de locatie van dat bedrijf aanwezig zal zijn. Brandwachten worden ook wel ingehuurd voor feesten en eenmalige evenementen.

 

 

Alle bovengenoemde diensten kunnen wij ook combineren. Of het nou gaat om een bedrijfspand, bouwplaats, bungalowpark of feest neem gerust contact op voor een offerte op maat.